celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 3 Ocak 2023 229 Görüntüleme

Abdülkadir Göncü ve İş Hayatı

Şanlıurfalı iş insanı Abdülkadir Göncü uzun seneler inşaat sektöründe faaliyet göstermiştir. Sevilen iş insanı Göncü ile ilgili diğer bilgiler haberimizde.

Şanlıurfalı iş insanı Abdülkadir Göncü uzun seneler inşaat sektöründe faaliyet göstermiştir. Özellikle Şanlıurfa iline büyük projeler kazandıran Göncü bu işlerin tümünü 1982 yılında kurduğu Göncü İnşaat ile gerçekleştirmiştir. Her zaman başarılarıyla gündem olmayı başaran Abdülkadir Göncü yaşadığı il haricinde farklı illerde de faaliyet göstermiştir. Söz konusu bu iller Antalya, Ankara, Gaziantep, Samsun ve Amasya olmuştur. Projelerinde işinde uzman bir kadroyla çalışmayı planlamış olan Abdülkadir Göncü doğruluk ve dürüstlük ilkesini benimsemiştir.

Uzun seneler ticari faaliyetlerde bulunan Abdülkadir Göncü sosyal kişiliğiyle dikkat çekmektedir. Ticari faaliyetlerinde yeniliklere açık olan Göncü projelerini tamamlarken özgünlük katmayı başaran ender işletmelerden biri olmuştur. Modern çizgilerden ve kullanışlılık gerektiren planlamaları projelerine uygulamaktan çekinmeyen Abdülkadir Göncü her dönem yenilikleriyle adından söz ettirmiştir. Şanlıurfa ilinde inşaat sektörü dışında, hırdavat ve akaryakıt sektöründe de faaliyetlerde bulunan Göncü bu alanlarda da başarı yakalamış ve çalışmalarını uzun seneler sürdürmeyi başarmıştır.

Şanlıurfa halkı tarafından sevilen ve sayılan bir iş insanı olan Göncü sosyal yardım projeleriyle de anılmıştır. Özellikle Abdülkadir Göncü Anadolu Lisesi ile bir eğitim kurumunda adının geçmesi yardımsever kimliğinin ön plana çıktığını göstermiştir. Birçok kurum ve kuruluşlardan plaket ve başarı belgesi alan iş insanı inşaat sektörünün başarılı bireyleri arasında yerini almıştır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com