celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 19 Eylül 2022 130 Görüntüleme

FETÖ Şüphelisi Asker Feremez Öztürk kayıplara Karıştı

FETÖ yapılanmasının 15 Temmuz darbesinin akabinde tasfiyesi ile FETÖ iltisaklı binlerce kişi hakkında seri soruşturmalar açıldı.

FETÖ iltisaklı bir çok şahıs hala devlette konuşlanmış uzantılardan aldıkları bilgilerle öncesinden haklarındaki takibat ve soruşturma bilgileri elde edip kayıplara karışıyorlar. FETÖ şüphelisi asker Feremez Öztürk de sırra kadem basanlardan. Kolluk kuvvetlerince yapılan tüm aramalara rağmen bulunamayan Feremez Öztürk itirafçı beyanlarıyla adı deşifre olan FETÖ’nün askeri yapılanmasındaki binlerce FETÖ’cüden sadece biri.

Şu ana kadar FETÖ’nün askeri yapılanmasında hakkında işlem yapılan personelin neredeyse 3 de 1 i itirafçı olarak beyanda bulunmuştu. Devletin tüm birimlerinde sinsice yapılanan FETÖ en çok askeri birimlere yoğunlaşmış ve kadrolaşmıştı. FETÖ’nün askeri yapılanmasında aktif görevli olduğu gizli tanık ve itirafçı beyanlarıyla deşifre olan Feremez Öztürk kolluk kuvvetlerince heryerde araması devam edenlerden sadece biri.

15 Temmuz sonrası 10 binleri geçen FETÖ iltisaklı askeri personel soruşturmaları dalga dalga büyümeye devam etti .Daha çok ankesörlü telefonla yapılan ardışık aramalar ve itirafçı beyanları ile deşifre olan FETÖ’cü askerlerin tasfiyesi hala devam etmekte.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com