celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Siyaset 5 Mart 2017 585 Görüntüleme

Sinan Oğan’dan Anadolu Ajansı’na Sert Tepki

Geçtiğimiz gün Bahçeşehir Üniversitesi'nde katıldığı bir panelde konuşma yaptığı esnada saldırıya uğrayan Sinan Oğan'la ilgili habere protesto başlığıyla duyuran Anadolu Ajansı'na sert tepki.

Geçtiğimiz gün Bahçeşehir Üniversitesi’nde katıldığı bir panelde konuşma yaptığı esnada saldırıya uğrayan Sinan Oğan’la ilgili habere protesto başlığıyla duyuran Anadolu Ajansı’na sert tepki.

Referandum sürecini ve hayır kampanyası yürüten MHP’nin muhalif isimlerinden Sinan Oğan, Bahçeşehir Üniversitesi’nde konuşma yaptığı esnada Devlet Bahçeli sempatizanı bir kişi tarafından saldırıya uğramış, saldırgan kısa sürede etkisiz hale getirilerek emniyet güçlerine teslim edilmişti. Olayı abonelerine ve kamuoyuna “Sinan Oğan’a Protesto” başlığıyla duyuran Anadolu Ajansı’na Sinan Oğan attığı tweet ile sert tepki göstermişti. Kendisinin fiziki saldırıya uğradığını belirten Oğan, bunu protesto olarak duyuran Anadolu Ajansı’na adam gibi habercilik yapın diyerek sert tepki göstermişti. Bunun üzerine devletin bir kurumu olan Anadolu Ajansı Sinan Oğan’a etiketleyerek bir tweet atmış ve laubali bir üslupla yanıt vermişti.

Vatandaşlardan gelen tepkiler üzerine attıkları tweeti silen Anadolu Ajansı’ndan bir açıklama gelmezken Sinan Oğan Twitter hesabından Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a teşekkür etti. Anadolu Ajansı’nın attığı tweeti silmesinde Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un müdahalesi olduğu belirtildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com