celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Siyaset 10 Mart 2017 687 Görüntüleme

Büyük Birlik Partisi Referanduma Evet Dedi

Geçtiğimiz günlerde parti yönetiminden Hakkı Öznur’un hayır oyu vereceklerini açıklamasının ardından hemen açıklamasını geri çekmesinin nedeni Büyük Birlik Partisi’nden bugün gelen açıklamayla belli oldu.

Büyük Birlik Partisi lideri Mustafa Destici yaptığı açıklamada yaptıkları istişarelerin ardından referandumda parti olarak Evet oyu vereceklerini ifade etti. Destici’nin açıklamaları gündeme bomba gibi düşerken tepkiler de sosyal medya üzerinden çığ gibi büyüdü.

Hakkı Öznur’un referandumda hayır oyu vereceklerini açıklamasının kendi görüşü olduğu belirtilirken, Mustafa Destici parti olarak kararlarının evet yönünde olduğunu ifade etti. Konuşmasına suikaste kurban giden BBP eski lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nu anarak başlayan Destici, hem parti yönetimiyle, hem parti tabanıyla hem de Alperen Ocakları teşkilatlarıyla uzun istişarelerde bulunduklarını ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin yanında yer alma kararı aldıklarını belirtti. Bu kararı alırken partilerinin geleceğini değil, devletin geleceğini düşündüklerini ifade eden Destici, siyasi menfaat düşünmeden tüm kadrolarıyla beraber evet deme kararı aldıklarını belirtti.

Destici’nin bu açıklamasının ardından sosyal medyada yoğun tepki gösterilirken, ikinci bir açıklama gelmedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com