celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 2 Şubat 2017 781 Görüntüleme

Caner Erkin Oğlunun Velayeti İçin Harekete Geçti

Dostane bir şekilde ayrılıp mahkeme çıkışı magazin basınına dost kalacağız mesajı veren Asena Atalay ve Caner Erkin'in arası Atalay'ın açtığı yüksek miktarlı icra davası sonrası bozuldu.

Dostane bir şekilde ayrılıp mahkeme çıkışı magazin basınına dost kalacağız mesajı veren Asena Atalay ve Caner Erkin’in arası Atalay’ın açtığı yüksek miktarlı icra davası sonrası bozuldu.

Asena Atalay’dan ayrıldıktan sonra bir süre kimseyle görünmeyen Caner Erkin, yakın zamanda Şükran Ovalı ile aşk yaşamaya başlamış ve ilişkilerini görkemli bir düğünle taçlandırmışlardı. Caner Erkin evlendikten sonra bir süre sessiz kalan Asena Atalay, Erkin’e açtığı şok bir davayla yeniden magazin basınının gündemine düştü. Çocuklarının masrafları için Erkin’e 500 bin liraya yakın bir icra davası açan Atalay, Erkin’in sert açıklaması sonrası köşesine çekilerek sessizliğini korumuştu. Atalay’ın evlilikleri süresince başka erkeklerle ilişkisi olduğunu ve çocuklarının zarar görmemesi için sessiz kalmayı yeğlediğini belirten Erkin çocuğunun velayetini almak için harekete geçti.

Oğlunun bütün masraflarını zaten karşıladığını açıklayan Caner Erkin, oğlunun velayetini eski eşinden alabilmek için elinden geleni yapacağını evliliklerinde Atalay’a aldığı her şeyi geri aldığı gibi oğlunu da geri alacağını açıkladı.

Sessiz kalmayı tercih eden Atalay’ın ise avukatı aracılığıyla açıklama yapması bekleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com