celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 3 Şubat 2017 661 Görüntüleme

Hakan Çalhanoğlu Futboldan Men Edildi

Hakan Çalhanoğlu ile Trabzonspor arasında yıllardır süren dava sonuçlandı ve Çalhanoğlu 4 ay futboldan men edildi.

2013 yılında Trabzonspor Hakan Çalhanoğlu’nun özel bir sözleşmeye imza atması ve 100 Bin Euro da para almasına rağmen sözünde durmayarak Almanya’nın Karlsruher takımına transfer olduğunu iddia ederek Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) başvurmuştu. 2013 yılından beri görülen dava geçtiğimiz gün sonuçlandı ve CAS Çalhanoğlu’na 4 ay futboldan men cezası verdi. Ayrıca Trabzonspor’dan aldığı 100 bin Euro’nun da iade edilmesi gerektiğini belirten CAS bu kararını resmi internet sitesinden duyurdu.

4 ay boyunca futbol oynayamayacak olan Çalhanoğlu milli takım formasını da giyemeyecek. Olayla ilgili bir Alman gazetesine konuşan Çalhanoğlu ise yapılan sözleşmeden haberi olmadığını ve babasının kendi adına görüşerek sözleşme imzaladığını belirtti. Yaşanan görüşmeden ve imza olayından tesadüfen haberi olduğunu ve kendisinin böyle bir söz vermediği dile getiren Çalhanoğlu 22 yaşında olduğunu ve bu olayın kendisini futbola küstürmeyeceğini aksine daha hırslı çalışmasını ve süreçten güçlü olarak çıkmasını sağlayacağını belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com