celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 12 Şubat 2017 498 Görüntüleme

Galatasaray FETÖ Üyelerini Kulüpten İhraç Ediyor

15 Temmuz'da FETÖ üyelerinin gerçekleştirmeye çalıştığı darbe girişiminin ardından bir çok ünlü isme de gözaltı kararı verilmiş ve tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdi.

15 Temmuz’da FETÖ üyelerinin gerçekleştirmeye çalıştığı darbe girişiminin ardından bir çok ünlü isme de gözaltı kararı verilmiş ve tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdi.

AK Parti milletvekili olduktan sonra 17-25 Aralık sürecinde Fethullah Gülen’in yanında yer alarak AK Parti’den istifa eden ve bağımsız milletvekili olarak Meclis’te yer alan Galatasaraylı eski futbolcu Hakan Şükür, bir süre sonra Amerika’ya kaçmış ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretten hakkında dava açılmıştı. Bir daha Türkiye’ye dönmeyen Hakan Şükür hakkında Galatasaray Kulübü ihraç kararı vererek kulüple ilişiğinin kesilmesini sağlamıştı. FETÖ ile bağlantıları tespit edilen Arif Erdem, İsmail Demiriz ve Bursa eski valisi Şahabettin Harput, İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun da Galatasaray Kulübü üyeliğinden ihraç edilmesi için Galatasaray Kulübü çalışmalara başladı. Önümüzdeki ay yapılacak olan Olağan Mali Genel Kurul’da toplamda 15 isim FETÖ ile ismi geçtiği için ihraç edilmesi istenecek. 12 bin 918 üyesi olan Galatasaray’ın üyelerinin onay vermesi halinde 15 ismin Galatasaray’la resmi hiçbir bağlantısı kalmayacak.

15 Temmuz’un ardından Galatasaray’ın eski futbolcusu Arif Erdem‘in de ailesi ile birlikte Yunanistan’a kaçtığı iddia edilmiş; fakat kendisinden haber alınamamıştı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com