celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 12 Şubat 2017 755 Görüntüleme

Nilhan Osmanoğlu Dedesinin Kaçıncı Ölüm Yıldönümü Olduğunu Bilemedi

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray Adası'nın hanedanlarına ait olduğunu iddia ederek adayı isteyerek gündeme gelen 2. Abdülhamit'in torunu Nilhan Osmanoğlu katıldığı bir program dedesinin kaçıncı ölüm yıl dönümü olduğunu bilemedi.

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray Adası’nın hanedanlarına ait olduğunu iddia ederek adayı isteyerek gündeme gelen 2. Abdülhamit’in torunu Nilhan Osmanoğlu katıldığı bir program dedesinin kaçıncı ölüm yıl dönümü olduğunu bilemedi.

Cumhuriyet rejimine yetti artık çıkışıyla dikkatleri üzerine çeken, Galatasaray Adası’nı istemesiyle de uzun süre sosyal medyanın diline dolaşan İkinci Abdülhamit’in torunlarından Nilhan Osmanoğlu, kendisine ait bir e-ticaret sitesinde Osmanlı ürünleri satmasıyla da eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Geçtiğimiz günlerde 99. ölüm yıl dönümü olan 2. Abdülhamit ile ilgili televizyonlarda da anma programları yapılmıştı. Beyaz TV’de yayınlanan bir televizyon programına katılarak dedesini rahmetle andığını belirtince program sunucusu İkinci Abdülhamit Han’ın kaçıncı ölüm yıl dönümü olduğunu sordu. Tam emin olmadığını ve 90. ölüm yıldönümü olabileceğini belirten Nilhan Osmanoğlu tarih bilgisini ve dedesine özlemini bir kere daha kanıtlamış oldu.

Twitter hesabı incelediğinde İkinci Abdülhamit’in 99. ölüm yıl dönümü etkinlikleri paylaştığı görülen Nilhan Osmanoğlu’nun dedesiyle ilgili paylaşımları bile dikkatli incelemeden paylaştığı anlaşıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com