celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 13 Şubat 2017 563 Görüntüleme

İrfan Değirmenci’nin Yerine Gelen İsim Belli Oldu

Geçtiğimiz günlerde referandumda hayır oyu vereceğini açıkladığı için Kanal D'deki işinden kovulan İrfan Değirmenci'nin yerine gelecek isim belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde referandumda hayır oyu vereceğini açıkladığı için Kanal D’deki işinden kovulan İrfan Değirmenci’nin yerine gelecek isim belli oldu.

2007 yılında FOX Tv’de başladığı sabah kuşağı haberlerine farklı bir bakış açısı ve yorum getiren İrfan Değirmenci 2010 yılında Kanal D’ye transfer olmuş ve 7 yıldır kesintisiz olarak da Kanal D’de sabah kuşağı haberlerini sunuyordu. Geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından referandumda hayır diyeceğini gerekçeleriyle beraber açıklayan İrfan Değirmenci ertesi gün Kanal D yönetimi tarafından işinden kovulmuştu.

Kanalın tarafsızlık ilkesine aykırı hareket ettiği gerekçesiyle işine son verilen İrfan Değirmenci’nin yerine gelecek isim de belli oldu. Geçici olarak Gözde Atasoy’a emanet edilecek olan Kanal D sabah kuşağı haberlerini kalıcı olarak sunacak olan isim ise Şule Zeybek olacağı belirtiliyor.

İrfan Değirmenci’nin ekibinden olan ve programın sorumlu müdürü olan Ertuğrul Albayrak da görevinden istifa ettiğini açıkladı. Kanal yönetiminin kendisinden kalmasını istediğini, fakat onurlu yaşamayı tercih ederek görevinden istifa ettiğini açıklayan Albayrak’ın yerine de kimin getirileceği merak konusu oldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com