celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 14 Şubat 2017 599 Görüntüleme

Kolin Hotel Meral Akşener’den Özür Diledi

Geçtiğimiz hafta sonu Çanakkale'de Milli İrade konulu toplantıyı yapacağı otelin salon elektriklerini kesmesiyle gündeme gelen Meral Akşener'den otel yönetiminin özür dilediği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta sonu Çanakkale’de Milli İrade konulu toplantıyı yapacağı otelin salon elektriklerini kesmesiyle gündeme gelen Meral Akşener’den otel yönetiminin özür dilediği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta sonunda daha önceden planlanmış ve otel kiralama bedeli de ödenerek tutulmuş salon son dakikada otel yönetiminin kararıyla kullanıma kapatılmış, otel önüne gelen bin kadar partili ve Meral Akşener geri adım atmayarak salonda toplantıyı gerçekleştirmek istemişti. Otel yönetimi tarafından salonun elektriği kesilmiş olmasına rağmen salona gelen partililerin telefon ışığıyla ve megafonla konuşmasını tamamlayan Meral Akşener’e otel yönetiminin özür dilediği ortaya çıktı.

Yazılı bir açıklamayla kamuoyunu da bilgilendiren Kolin Hotel yetkilileri siyasi bir baskı olmadan, oteldeki misafirlerinin huzur ve güvenliği için elektriği kestiklerini, salonda gerekli güvenlik ve tedbirin alınmasının ardından elektriği açtıklarını, sadece elektriği açmanın kalabalıktan dolayı biraz zaman aldığını dile getiren yetkililer toplantı sonrasında toplantıyı düzenleyen dernek yetkililerinden ve Meral Akşener’den özür dilediklerini açıkladılar.

Konuyla ilgili Meral Akşener kanadından bir açıklama gelmezken, otel yönetiminin özrünü sağduyulu bir şekilde karşıladıkları öğrenildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com