celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 14 Şubat 2017 552 Görüntüleme

15 Temmuz’un Kamera Görüntülerinde İlginç Ayrıntılar

15 Temmuz darbe girişiminin kilit noktalarında ortaya çıkan ve FETÖ üyesi olduğu belirlenen sivillerden daha fazla olduğu tespit edildi.

15 Temmuz darbe girişiminin kilit noktalarında ortaya çıkan ve FETÖ üyesi olduğu belirlenen sivillerden daha fazla olduğu tespit edildi.

Darbe girişiminin olduğu gece en hareketli noktalardan biri olan Jandarma Genel Komutanlığı’nda asker olmamalarına rağmen askeri üniformayla darbe girişimine katılmış kişiler olduğu tespit edildi. İncelemesi devam eden yüzlerce güvenlik kamerasına takılan yeni görüntülerde Jandarma Genel Komutanlığı içerisinde asker kıyafeti giymiş sivil kişiler olduğu tespit edildi. Darbe girişiminde kilit rol oynayan FETÖ’nün sivil imamlarıyla ilgili savcılık kimlik tespit etme çalışmalarına başlarken sivillerin peşine düşülmüş durumda. Asker içinde darbeyi yöneten kişiler olduğu tespit edilen bu kişilerin Adil Öksüz gibi darbenin sivil ayağı olduğundan şüpheleniliyor.

Bilindiği üzere Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ın götürüldüğü Akıncılar Üssü’nde yakalanarak gözaltına alınan ve serbest bırakıldıktan sonra sırra kadem basan Adil Öksüz’ün darbenin sivil ayağının bir numarası olduğu iddia edilmişti.

Kimliklerini tespit etmek için çalışmaları sürdüren savcılık kamera görüntülerinin yanı sıra parmak izlerini de karşılaştırma yaparak askeri personel olmayan kişileri tespit etmeye çalışıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com