celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 21 Şubat 2017 519 Görüntüleme

Ömer Halisdemir’i Şehit Eden Darbeciler Adliyede

FETÖ'cü darbe girişiminin olduğu gece darbeci Semih Terzi ile birlikte Özel Kuvvetler Komuntalığı'na gelerek karargahı ele geçirmeye çalışan ve engel olmaya çalışan Astsubay Ömer Halisdemir'i şehit eden darbecilerin yargılanmasına bugün başlandı.

FETÖ’cü darbe girişiminin olduğu gece darbeci Semih Terzi ile birlikte Özel Kuvvetler Komuntalığı‘na gelerek karargahı ele geçirmeye çalışan ve engel olmaya çalışan Astsubay Ömer Halisdemir’i şehit eden darbecilerin yargılanmasına bugün başlandı.

Sincan Cezaevi‘nden özel güvenlik önlemleriyle Ankara Adliyesi’ne getiren darbeciler adliyeye arka kapıdan ve Jandarma’nın oluşturduğu koridordan girdi. 17 sanığın olduğu davada sanıkların her birine dörder kez ağırlaştırılmış müebbet istenirken, kahraman Astsubay Ömer Halisdemir‘i şehit eden Mihrali Atmaca hakkında ise 5 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis isteniyor.

Darbeci Semih Terzi’nin emrinde Gölbaşı’ndaki Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda gelerek karargahı ele geçirmeye çalışan darbecilerden Fatih Şahin ile Mihrali Atmaca Halisdemir’i vurmuş, gelen sağlık personelini engellemiş ve Mihrali Atmaca henüz şehit olmayan Halisdemir’e iki el de beylik tabancasıyla ateş ederek şehit etmişti.

Darbeci askerlerin başları Semih Terzi’nin öldüğünü öğrendikten sonra taraf değiştirerek diğer darbeci Albay Ümit Bak’ı teslim almaya çalıştıkları öğrenildi. Bu sırada darbecilerin Ümit Bak’ın emir subayını da öldürdükleri belirtildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com