celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 22 Şubat 2017 616 Görüntüleme

Kupal Ailesi Paramparça Oldu

Geçtiğimiz aylarda 4 yaşındaki kızları Irmak Kupal'ın tecavüze uğrayarak öldürülmesiyle gündeme gelen Kupal ailesinde bu sefer de baba dehşeti yaşandı.

Geçtiğimiz aylarda 4 yaşındaki kızları Irmak Kupal‘ın tecavüze uğrayarak öldürülmesiyle gündeme gelen Kupal ailesinde bu sefer de baba dehşeti yaşandı.

4 yaşındaki Irmak Kupal’ın hurdacılık yapan komşuları tarafından tecavüz edilerek öldürülmesi ve bunun canlı yayına katıldığı Müge Anlı’nın programında itiraf eden Himmet Aktürk Türkiye’de büyük bir nefret uyandırmış ve küçük kızın ailesine destek mesajları yağmıştı. Olayın şokunu atlatmaları ve olayın yaşandığı ortamdan uzaklaşmaları için bir iş adamı tarafından ev de hediye edilen Kupal ailesinde geçtiğimiz akşam baba Bilal Kupal, karısı Suriye Kopal’ı ve
10 yaşındaki kızı Ayşe Kupal’ı öldürerek intihara kalkıştı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edilirken Bilal Kupal ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kendine gelen Bilal Kupal’ın ilk ifadesinde kendisini öldürmeye çalıştığını bıçağı elinden almaya çalışırken, o sırada kendilerini ayırmaya çalışan kızlarının kazayla yaralandığını, karısının da boğuşma esnasında bıçaklandığını söylediği öğrenildi. Ayrıca karısının başka biriyle ilişkisi olduğundan şüphelendiğini ve ondan hamile olduğunu belirten Bilal Kupal’ın tedavisi devam ediyor.

Bu arada yapılan otopside Suriye Kupal’ın 1,5 aylık hamile olduğu kesinleşti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com