celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 28 Şubat 2017 529 Görüntüleme

Darbeci Astsubay Kemal Kılıçdaroğlu’nun Dinlenmesini Talep Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast için giden timin içinde yer alan darbeci Astsubay İlyas Yaşar mahkemede verdiği ifadede CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dinlenmesini talep etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a suikast için giden timin içinde yer alan darbeci Astsubay İlyas Yaşar mahkemede verdiği ifadede CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun dinlenmesini talep etti.

Muğla’da görülen Cumhurbaşkanına suikast girişimi sanıklarından tutuklu Astsubay İlyas Yaşar, o dönemde Cumhurbaşkanı başyaveri olan ve darbeci olduğu için tutuklanarak cezaevine gönderilen Ali Yazıcı‘ya ilginç sorular yöneltti.

Suikaste giden ekibin içine nasıl dahil olduğunu ve ekibe kimin komutanlık ettiği gibi detayları anlatan Yaşar, iddianamede çelişkilerin olduğunu ifade ederek, Cumhurbaşkanının bulunduğu helikopterin 45 dakikalık mesafeyi neden 1 saat 10 dakikada katettiğini, helikopterin güzergahının bilinmediğini belirterek güzergahın NATO’dan istenilmesini talep etti. Ayrıca eski başyaver Ali Yazıcı’ya da sorular yönelten Yaşar, kendisinden neden Cumhurbaşkanının gittiği yerin saklandığını ve daha önce bu kadar uzak kalıp kalmadığının cevaplarını aradı. Davada ve yaşanan gelişmelerde çelişkiler olduğunu ifade eden Yaşar, daha önce 15 Temmuz gecesiyle ilgili elinde belgeler olduğunu açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu‘nun mahkeme tarafından dinlenilmesini talep etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com