celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 28 Şubat 2017 481 Görüntüleme

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğan Grubu’na Sert Çıktı

Geçtiğimiz günlerde Hürriyet Gazetesi'nde yayınlanan Karargah rahatsız haberiyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'la beraber ortak basın toplantısı düzenledi.

Geçtiğimiz günlerde Hürriyet Gazetesi’nde yayınlanan Karargah rahatsız haberiyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’la beraber ortak basın toplantısı düzenledi.

Pakistan’a gidişte havalimanında basın toplantısı düzenleyen ve gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamera karşısına Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile beraber çıktı. Akar dün sürpriz bir şekilde önce Başbakan Binali Yıldırım ile ardından da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmüştü. Görüşmenin nedeninin Suriye’deki El Bab operasyonu olduğu öğrenilirken, gündemde çıkan haberlerle ilgili de değerlendirmelerde bulundukları belirtildi.

Hürriyet Gazetesi’nde yayınlanan Karargah rahatsız haberlerini terbiyesizlik olarak ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan bunun bedelini ödeyeceklerini belirtti. 15 Temmuz darbe girişimi esnasında Erdoğan’ı Face Time ile canlı yayına bağlayarak darbeyi önlemede büyük bir paya sahip olan Hande Fırat imzalı haberin ardından savcılık da soruşturma başlatmıştı.

Haberle ilgili hukuki adımların atıldığını ve davayı takip ettikleri belirten Erdoğan haberi devletin birimlerini birbirine düşürme hareketi olarak gördüğünü ifade etti ve bunun bedelini ağır bir şekilde ödeyeceklerini de sözlerine ekleyerek basın toplantısını sonlandırdı.

Ayrıca haberle ilgili Genelkurmay Başkanlığı’nın da resmi bir açıklama yapacağı öğrenildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com