celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 1 Mart 2017 571 Görüntüleme

O Görüntüdeki Kişi Adil Öksüz Değilmiş

15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişiminin kilit isimlerinden olan ve 16 Temmuz günü mahkeme tarafından serbest bırakıldıktan sonra sırra kadem basan Adil Öksüz'e ait olduğu iddia edilen görüntülerle ilgili açıklama geldi.

15 Temmuz FETÖ’cü darbe girişiminin kilit isimlerinden olan ve 16 Temmuz günü mahkeme tarafından serbest bırakıldıktan sonra sırra kadem basan Adil Öksüz‘e ait olduğu iddia edilen görüntülerle ilgili açıklama geldi.

15 Temmuz darbe girişiminin olduğu gün Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ın kaçırılarak götürüldüğü Akıncılar Üssü’nde yakalanan ve hemen ertesi gün serbest bırakıldıktan sonra izini kaybettiren, darbenin kilit isimlerinden Adil Öksüz’e ait olduğu iddia edilen yeni görüntüler ile ilgili yetkili makamlardan açıklama geldi.

Londra’da çekildiği iddia edilen ve Adil Öksüz’e benzerliği ile şaşırtan kişinin fotoğrafında yapılan incelemede fotoğraftaki kişinin kulak yapısıyla Adil Öksüz’ün kulak yapısının birbirine uymadığı belirtildi. İstihbarat kaynaklarından alınan bu bilginin ardından Adil Öksüz’le ilgili hala yeni bir gelişme olmadığı belirtildi.

Fotoğrafın photoshop mu yoksa gerçek mi olduğu tartışmaları sürerken, fotoğrafın gerçek olduğu fakat fotoğraftaki kişinin Adil Öksüz olmadığı belirtildi.

FETÖ’nün 2 numaralı ismi olan Adil Öksüz İçişleri Bakanlığı’nın FETÖ/PYD Terör Örgütü listesinde kırmızı kategoride yer alıyor. Öksüz’ün yakalanması için konulan ödül 4 milyon lira.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com