celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 13 Mart 2017 554 Görüntüleme

Onur Özbizerdik Bu Sefer de Gece Kulübü Kurşunladı

Medyada ünlü kabadayı Dündar Kılıç'ın torunu ve devlet mafya ilişkilerinin kilit ismi Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu olarak bilinen Onur Özbizerdik bu sefer de gece kulübü kurşunladı.

Medyada ünlü kabadayı Dündar Kılıç’ın torunu ve devlet mafya ilişkilerinin kilit ismi Alaattin Çakıcı’nın üvey oğlu olarak bilinen Onur Özbizerdik bu sefer de gece kulübü kurşunladı.

İşlediği onca suça rağmen hala dışarıda rahatça gezebilmesi halk tarafından da şaşkınlıkla takip edilen Onur Özbizerdik, geçtiğimiz gece bir gece kulübünün önüne gelerek etrafa kurşun yağdırdı. Açtığı rastgele ateşten şans eseri kimse yara almazken, Özbizerdik ise silahını olay yerinde bırakarak geldiği araçla olay yerinden uzaklaştı. Geldiği aracın başka bir gece kulübünde vale olarak çalışan kişinin kullandığı öğrenilirken, Özbizerdik daha sonra araçtan inerek kaçtı. Bugün yakalanarak gözaltına alınan Özbizerdik’in 10 gün önce 7,5 yıl hapis cezası aldığı öğrenildi.

Saldırının ardından Onur Özbizerdik’i arayan Organize Suçlar ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Özbizerdik’i kısa süre içerisinde yakalayarak gözaltına aldı. Sorgusu süren Özbizerdik’in tutuklanarak cezaevine gönderilmesi bekleniyor.

Özbizerdik son olarak sevgilisini darp etmek ve ölümle tehdit etmekten yargılanmış; fakat bu suçtan da serbest bırakılmayı başarmıştı.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com