celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 3 Nisan 2017 606 Görüntüleme

Bakan’dan Şok Açıklama: Adil Öksüz Türkiye’de!

15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişiminin kilit isimlerinden FETÖ'nün Hava Kuvvetleri İmamı Adil Öksüz ile ilgili Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıklamalarda bulundu.

15 Temmuz FETÖ’cü darbe girişiminin kilit isimlerinden FETÖ’nün Hava Kuvvetleri İmamı Adil Öksüz ile ilgili Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıklamalarda bulundu.

Katıldığı bir televizyon yayınında darbenin ve FETÖ’nün kilit ismi Adil Öksüz hakkında soruları yanıtlayan Bakan Bozdağ, Öksüz’ün Türkiye’de olduğunu ve birilerinin himayesinde saklandığını iddia etti. Yurt dışına kaçamadığını ifade eden Bozdağ’ın bu sözleri son günlerde Öksüz ile Amerikan Elçiliği arasındaki telefon görüşmesinin ortaya çıkmasına bir göndermede bulunduğu ve Öksüz’ü Amerikan İstihbaratının Türkiye’de sakladığı iddialarını güçlendirdi.

Darbe girişimi olduğu esnada komutanların kaçırılarak rehin tutulduğu Akıncılar Üssü’nde yakalanan, fakat çıkarıldığı mahkeme tarafından ilginç bir şekilde tahliye edilen Öksüz’den 16 Temmuz tarihinden beri haber alınamıyor. Darbenin kilit ismi Öksüz’ün yakalanması durumunda girişimin karanlık kalan noktalarının da aydınlatılacağı düşünülüyor.

FETÖ’nün cezaevinde tutuklu FETÖ üyelerine talimatlar vermeye devam ettiğini ve herşeyi inkar etmelerini istediğini belirten Bozdağ, Amerika’nın samimi bir şekilde FETÖ lideri Fethullah Gülen’i iade etmesi gerektiğinin altını çizdi.

FETÖ ile mücadelede AK Parti’nin etkin rolüne de değinen Bozdağ, hiç bir hükümetin FETÖ ile kendileri kadar mücadele etmediğini ifade etti. Bozdağ’ın bu açıklamalarına sosyal medya kullanıcıları geçmişte AK Parti yöneticilerinin ve vekillerinin Fethullah Gülen’e methiyeler düzdükleri görüntüleri paylaşarak yanıt vermeyi tercih etti.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com