celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 17 Mart 2017 544 Görüntüleme

Beklenen İsim Gökçek’i Doğruladı

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında Gezi Parkı olayları sonrası Bülent Arınç'ın başbakan olacağını ve kendi kabinesini kuracağını iddia eden Melih Gökçek'in sözlerini Hüseyin Gülerce destekledi.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında Gezi Parkı olayları sonrası Bülent Arınç’ın başbakan olacağını ve kendi kabinesini kuracağını iddia eden Melih Gökçek’in sözlerini Hüseyin Gülerce destekledi.

Katıldığı bir televizyon programında Gezi Parkı olaylarının asıl amacının dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ı indirerek yerine Bülent Arınç’ın getirilmesi olduğunu iddia eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bu iddiasına şahit olarak da eski FETÖ’cü Hüseyin Gülerce’yi göstermişti.

Melih Gökçek’in bu açıklamalarının ardından sert tepki gösteren Bülent Arınç, Gülerce’nin ne söyleyeceğini merak ettiğini ifade etmişti. Bu açıklamaların ardından Star Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapan Gülerce bugünkü yazısında bu olaya değindi. Gülerce bugün yazdığı yazıda Gökçek’in iddialarını doğrulayarak Bülent Arınç’ın başbakan yapılmak istendiğini iddia etti. AK Parti iktidarına şekil vermek için uluslararası bir operasyon olduğunu ve bu operasyonun sonunda Erdoğan’ın yerine Arınç’ın başbakan yapılacağını ifade etti.

Yeni kabine listesinin bile hazır olduğunu ifade eden Gülerce, bu bilgiyi sadece Melih Gökçek’e aktardığını belirtirken, Arınç’ın başbakan yapılmak istendiğinden kendisinin haberi olamayabileceğini de iddialarına ekledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com