celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 3 Nisan 2017 554 Görüntüleme

Onur Özbizerdik İçin Bakanlık Devreye Girdi

Yeraltı dünyasının uslanmaz isimlerinden Onur Özbizerdik'e mahkemenin verdiği cezaya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı itiraz etti.

Yeraltı dünyasının uslanmaz isimlerinden Onur Özbizerdik’e mahkemenin verdiği cezaya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı itiraz etti.

Basında da uzun süre yer alan, eski sevgilisini araba içinde darp ettikten sonra yol kenarına attığı için yargılanan Onur Özbizerdik‘e mahkeme 7 yıl 6 ay hapis cezası vermişti. Bu kararın ardından devreye giren bakanlık cezanın az olduğunu belirterek karara itirazda bulundu. Çeşitli suçlardan sürekli gözaltına alınmasına rağmen bir türlü cezaevine girmeyen Özbizerdik’in yaptıkları sosyal medyada da büyük tepki çekmiş ve ceza almaması eleştirilere neden olmuştu.

Geçtiğimiz yıl hostes sevgilisi Melis Çakır’ı tanınmaz hale getirene kadar döven Özbizerdik hakkında Çakır şikayetçi olmuş, ardından da şikayetini geri çekmek zorunda kalmıştı. Fakat savcılık olayın peşini bırakmayarak Özbizerdik’e dava açarak ceza almasını talep etti. Görülen davada 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan ve hakkında yurt dışına çıkış yasağı koyulan Özbizerdik’in aldığı bu cezaya davaya katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı itiraz etti. Mahkemenin mağdurun durumunu göz önüne alarak davaya bir kez daha bakmasını ve yapılan indirimlerin de iptal edilmesini talep eden Bakanlığın müdahil olması kadına şiddet konusunda görülen diğer davalara da aynı beklentiyi doğurdu.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com