celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 25 Ocak 2017 567 Görüntüleme

Başkanlık Tartışmalarına Ünlü İsimler Video İle Katıldı

Başkanlık referandumu tartışmalarına dün akşam yayınladıkları videolarla ünlü isimler de katılarak oylarının rengini açıkladı.

Başkanlık referandumu tartışmalarına dün akşam yayınladıkları videolarla ünlü isimler de katılarak oylarının rengini açıkladı.

Bir süredir hem mecliste, hem de siyasi tartışmaların odağı haline gelen başkanlık tartışmalarına ünlü isimler de yavaş yavaş katılmaya başladı. Hükümet ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen ve geçtiğimiz günlerde önümüzdeki seçimlerde Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına aday olacağını açıklayan Rıdvan Dilmen dün yayınladığı videoyla başkanlık seçimlerinde Evet oyu kullanacağını açıkladı. Videoyu yayınlamasının ardından akıma Barcelona’da oynayan Arda Turan da katıldı ve o da Evet oyu kullanacağını açıkladı.

Planlı ve organize bir şekilde yapıldığı anlaşılan video paylaşımlara futbol hayatını Çin’de sürdüren Burak Yılmaz, ünlü popçu Murat Boz ve TRT’nin ünlü spor spikeri Ersin Düzen de katıldı. Oylarının renklerini Evet olarak açıklayan ünlü isimler videoları sosyal medya hesaplarından paylaşmalarının ardından sosyal medyada ve Ekşi Sözlük’te gündem oldular. Haklarında binlerce olumlu ve olumsuz yorum yapılan ünlü isimlere ilk karşı yanıt ünlü oyuncu Meltem Cumbul’dan geldi.

Meltem Cumbul referandumda oyunu Hayır olarak kullanacağını açıkladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com