celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Siyaset 4 Şubat 2017 604 Görüntüleme

Başbakan Yıldırım O İsimleri Eleştirdi

Geçtiğimiz günlerde Rıdvan Dilmen'in başlattığı ve Arda Turan, Burak Yılmaz gibi ünlü futbolcuların katıldığı Referandum'a Evet kampanyasına Başbakan Binali Yıldırım'dan eleştiri geldi.

Geçtiğimiz günlerde Rıdvan Dilmen’in başlattığı ve Arda Turan, Burak Yılmaz gibi ünlü futbolcuların katıldığı Referandum’a Evet kampanyasına Başbakan Binali Yıldırım’dan eleştiri geldi.

Referanduma evet kampanyası için bir video çekerek sosyal medyada paylaşan Rıdvan Dilmen’in ardından Arda Turan, Burak Yılmaz, Ersin Düzen ve ünlü popçu Murat Boz da video çekerek referanduma evet kampanyasına destek olmuş ve bu akım ünlü sanatçıların hayır kampanyasıyla devam etmişti. Video akımına üniversite rektörlerinin, kamu yöneticilerinin ve kaymakların katılmasına Başbakan Yıldırım’dan tepki geldi. Bunun bir işgüzarlık olduğunu belirten Yıldırım kamu görevlilerinin kutuplaştırıcı dilden uzak durmaları gerektiğinin de altını çizdi. İşin magazine edildiğini ve bunun yanlış olduğunu belirten Başbakan Yıldırım AK Parti olarak henüz bir kampanyaya başlamadıklarını belirtti.

Sade bir dil kullanarak halka Başkanlık sisteminin getirilerini anlatmaları gerektiğini ve yanlış algı yönlendirmelerinin önüne geçilmesi gerektiğini dile getiren Yıldırım partililere referandumu anlatırken kutuplaştırıcı ve ayrıştırıcı dilden uzak durmaları gerektiğinin altını çizdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com