celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Siyaset 5 Şubat 2017 531 Görüntüleme

Devlet Bahçeli Partilileri Olağanüstü Topluyor

Geçtiğimiz yıla kadar başkanlık karşıtı söylemleriyle diğer muhalefet üyeleri gibi çalışmalarını sürdüren Devlet Bahçeli'nin referandumda evet oyu vereceklerini açıklamasının ardından çalışmalarına devam ediyor.

Geçtiğimiz yıla kadar başkanlık karşıtı söylemleriyle diğer muhalefet üyeleri gibi çalışmalarını sürdüren Devlet Bahçeli‘nin referandumda evet oyu vereceklerini açıklamasının ardından çalışmalarına devam ediyor.

Referandumda evet oyu vereceklerini açıkladıktan sonra MHP’li muhaliflerden büyük tepki çeken ve MHP tabanından da istifaları getiren MHP Lideri Devlet Bahçeli referandumda iktidar partisi gibi evet çalışmalarına başladı. Evet oyunu tabanına kabul ettirmek için referanduma kadar çalışmaları sürdüreceği belirtilen Bahçeli milletvekilleri, merkez denetim ve merkez yönetim üyelerini olağanüstü toplama kararı verdi.

10-11-12 Şubat tarihlerinde 3 gün boyunca Konya’da olağanüstü toplantı yapacak olan Bahçeli referandum sürecini değerlendirerek evet oyunu kabul ettirmeye çalışacak. Bu kararı Twitter hesabından duyuran Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, toplantının 10-12 Şubat tarihleri arasında Konya Dedeman Otel’de yapılacağını açıkladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin referandumda evet oyu vereceğini açıklamasının ardından MHP içinde de hareketlilik başlamış ve ilçe başkanlıklarından karşı çıkanlar olmuş ve bu ilçe başkanlıkları genel başkan Devlet Bahçeli tarafından fesh edilerek, yeni yönetimin belirlenmesi kararı verilmişti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com