celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 6 Şubat 2017 616 Görüntüleme

Fenerbahçe Beşiktaş’ı Arena’da Yıktı

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Fenerbahçe ezeli rakibi Beşiktaş ile Vodafone Arena'da karşılaştı. Yüksek gerilimli maçtan Fenerbahçe 1-0 galip ayrılırken maça Van Persie damgasını vurdu.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Fenerbahçe ezeli rakibi Beşiktaş ile Vodafone Arena’da karşılaştı. Yüksek gerilimli maçtan Fenerbahçe 1-0 galip ayrılırken maça Van Persie damgasını vurdu.

Vodafone Arena’da oynanan maçın ilk yarısı son derece gerilimli ve başa baş bir mücadeleye sahne olurken, maçın orta hakemi Ali Palabıyık’ın kararları da büyük tepki çekti. Maçın bu kadar gerilmesinde Ali Palabıyık’ın kararlarının da etkili olduğunu belirten spor yorumcuları maçın kötü yönetildiğini ifade ettiler.

İlk yarının son dakikalarına doğru Robin van Persie’yle girdiği ikili mücadelenin ardından hakemin faul vermesine rağmen sinirlenerek van Persie’ye kafa atan Tosic kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu dakikadan sonra maçın gerilimi daha da tırmanırken sarı kartlar havada uçuştu.

2 bin kadar Fenerbahçe taraftarının da izlediği maçta polis olay çıkmaması için özenle çalışırken, sahaya giren 2 kişi güvenlik görevlilerin anında müdahalesiyle saha dışına çıkarıldı.

Maç sonunda Fenerbahçeli futbolcular soyunma odasına giderken tribünlerden atılan yabancı maddeler Fenerbahçe Kulübü Menajeri Hasan Çetinkaya’nın başına gelirken, başı yarılan Çetinkaya’ya ilk müdahale stat içerisinde yapıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com