celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 8 Ağustos 2017 610 Görüntüleme

TRT Yapımcısından Organik Hoşaf Açıklaması

Dün akşam TRT ekranlarında yayınlanan Bir Fikrim mi Var adlı yarışmanın finaline “organik hoşaf” projesinin kalması sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Gelen tepkiler üzerine yapımcı açıklama yapmak zorunda kaldı.

TRT ekranlarından yayınlanan ve dün akşam finali olan “Bir Fikrim mi Var” adlı yarışma programında finale organik hoşaf, hız ayarlı yol kasisi projesi ve portatif fizik tedavi cihazı kaldı. Bir çok bilimsel projeyi eleyerek finale kalmayı başaran organik hoşaf projesine sosyal medyada yoğun şekilde tepki gösterilirken, yapımcı şirket bugün bir açıklama yaptı. “hız ayarlı yol kasisi” projesiyle Adnan ve Uğur Kal kardeşlerin kazandığı yarışmada organik hoşaf projesinin süt gibi uzun ömürlü olarak raflarda kalmasıyla ilgili olduğunu, hoşaf üretme projesi olmadığını ifade ettiler.

Programın bilim değil, bir fikir yarışması olduğunun altını çizen yapım ekibi, Gıda Mühendisi Kübra Ağca‘nın hoşaf projesiyle ilgili tartışmaların yersiz olduğu mesajını verdi. Projedeki amacın hoşafın raf ömrünü uzatarak, kola, ayran, soda gibi hızlı tüketim ürünü olarak satışa çıkarılması fikri olduğunu belirttiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com