celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 8 Ağustos 2017 655 Görüntüleme

Pazarcı Kadına ByLock Operasyonu

ByLock kullanan FETÖ üyelerinin tek tek tespit edilip gözaltına alınmalarıyla devam eden FETÖ operasyonlarında bugün ilginç bir olay yaşandı.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nın FETÖ’ye yönelik başlattığı soruşturma kapsamında Aksaray merkezli bir çok ilde operasyon yapılarak gözaltına almalar oldu. 27 kişi hakkında çıkartılan yakalama kararıyla birlikte başlayan FETÖ operasyonunda ByLock programını kullandığı tespit edilen kişiler gözaltına alındı. ByLock kullandığı iddiasıyla evine gidilip gözaltına alınmak istenen Gülen D. nin pazarcılık yaptığı öğrenilince polis ekipleri kadının çalıştığı pazara gittiler. Pazarda sebze satarken bir anda polis ekiplerini karşısında gören kadın şaşkınlığını gizleyemezken, polis ekiplerine sebzelerinin ne olacağını sordu.

Gözaltına alınan Gülen D. sağlık kontrolünden sonra sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, pazarcı esnafı ve o esnada pazarda olanlar da şaşkınlıklarını gizleyemedi.

FETÖ operasyonunun siyasi ayağının ortalığa çıkartılmayarak bu şekilde sürekli gariban halktan kişilerin gözaltına alınmasını Cumhuriyet Halk Partili milletvekileri de sık sık eleştiriyordu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com