celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 8 Ağustos 2017 1080 Görüntüleme

Hakan Taşıyan’ın Son Hali Sevenleri Şok Etti

Müslüm Gürses’e benzeyen ses tonu ile çıktığı dönemde büyük sükse yapmış ve geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmış olan Hakan Taşıyan‘ın son hali sevenlerini üzdü.

Piyasaya ilk çıktığı 1996 yılından 2006 yılına kadar fırtına gibi esen, albümleri yok satan, konserleri hınca hınç dolan arabesk müziğin sevilen sesi Hakan Taşıyan’ın son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Bir süredir alkol tedavisi gördüğü söylenen Taşıyan’ın kilo verdiği gözlenirken, yorgun hali de dikkatlerden kaçmadı.

1996 yılında çıkardığı Hesabım Bitmedi albümü ile müzik dünyasına adım atan Taşıyan kariyeri boyunca 11 albüm çıkarmış ve iki de dizi çekmiştir. Güz gülleri adlı şarkıyla kariyerinin zirvesini yaşayan Taşıyan, bu şarkıyla 2000 yılında Kral TV Müzik Ödülleri’nde yılın şarkısı seçilmeyi başardı. Son albümünü 2012 yılında çıkartan Taşıyan o günden bu yana piyasada görünmüyordu. Geçtiğimiz sene de Bengü Türk TV’de müzik programı yapmaya başlayan Taşıyan’ın sevenleri sanatçının bir an önce kendisini toparlayarak sahnelere dönmesini istedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com