celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 8 Ağustos 2017 573 Görüntüleme

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Burs Müjdesi

Trabzon’da katıldığı mitingde gündeme dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üniversite öğrencilerine burs ve kredi müjdesi verdi.

Dün geceyi memleketi Rize’de geçirdikten sonra bugün Trabzon’a geçen Erdoğan, yeni öğretim yılında burs ve kredilerde artış olacağının müjdesini verdi. Üniversitelerin kalitesinin artacağını ve bunun için de önemli adımlar atacaklarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Karadeniz gezisinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak eşlik etti.

Halka hitabında yeni yol haritalarında eğitime önem vereceklerinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversite olmayan il kalmadığını ve öğretmen ihtiyacından dolayı Milli Eğitim Bakanlığı’na da özenle destek verdiklerini ifade etti.

Öğrencilere burs ve kredilerin artacağı müjdesini veren Erdoğan, yeni dönemde burs ve kredi miktarlarının ne olacağı konusunda bilgi vermedi. Geçtiğimiz sene 25 TL’lik bir artış olduğunu göz önüne alırsak bu sene 425 TL’den 500 TL’ye çıkmasını bekleyebiliriz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com