celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 9 Ağustos 2017 557 Görüntüleme

Galatasaray’daki O Kebapçı Kepenkleri İndirdi

Geçtiğimiz haftalarda Fatih Terim ve damatlarının basıp kavga çıkardığı Alaçatı’da şubesi bulunan Yüzevler Kebapçısı, Türk Telekom Stadyum’undaki şubesini kapattı.

Birçok şubesi bulunan Adana Yüzevler Kebapçısı’nın Türk Telekom Stadyum’undaki şubesini kapatmasının ardından sahibi Selahaddin Aydoğdu bir açıklama yaptı. Fatih Terim ile yaşanan kavganın kapatmayla bir alakası olmadığını, zarar etmelerini gerekçe gösterse de mülk sahibi Galatasaray’ın olduğu dükkandan çıkmaları için Galatasaray’dan baskı geldiği iddia edildi. Kapanan Adana Yüzevler Kebapçısı‘nın yerine Workinton markası açıldı.

Selahaddin Aydoğdu yaptığı açıklamada 2011 yılında açtıkları Türk Telekom Stadyumu şubelerinin ilke etapta başarılı bir grafik yakalasa da Galatasaray’ın aldığı kötü sonuçlar ve oynadığı kötü futbol nedeniyle seyircilerin stada gelmediğini, seyirci odaklı bir restoran olmaları nedeniyle de zarar etmeye başladıklarını ifade etti. 2 senedir zarar ettiklerini açıklayan Aydoğdu, Galatasaray’ın bu senede başarılı bir grafik izleyeceğini düşünmediğini, bu nedenle de sezon başlamadan restoranı kapatma kararı aldığını ifade etti.

Aydoğdu, Fatih Terim ile yaşanan kavganın ardından basın mensuplarına yaptığı sert açıklamalar ve Terim’i tehdit etmesiyle uzun süre gündemde kalmayı başarmıştı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com