celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 9 Ağustos 2017 1260 Görüntüleme

Sinan Akçıl Instagram Fenomeni ile Locada Yakalandı

Ünlü popçu Sinan Akçıl, Rumen şarkıcı sevgilisi Otilia’yı Instagram fenomeni Cansu Taşkın’la aldatırken yakalandı.

Rumen şarkıcı Otilia ile aşk yaşayan ve hristiyan olan sevgilisiyle imam nikahı kıydığı iddia edilen Sinan Akçıl, dün Bodrum’da bir locada Instagram’da paylaştığı fotoğraflarla fenomen olmuş Cansu Taşkın’la yakalandı. İddialı bikinisiyle bir locada Sinan Akçıl ve arkadaşlarıyla sohbet eden Taşkın’ın Akçıl ile verdiği samimi pozlar magazin basınının gözünden kaçmadı.

Ebru Şallı ile yaşadığı aşk ile gündem olan Akçıl, daha sonra Rumen şarkıcı ve hristiyan olan Otilia ile imam nikahı yaptığı iddiası gündemi uzun süre meşgul etmişti. Sevgilisi Otilia’nın sadece 1 kilometre yakınında konserde olduğu bir esnada Akçıl’ın Cansu Taşkın’la samimi pozlar vermesi anlaşılamazken, reklam pozları mı sorusunu akıllara getirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com