celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 7 Şubat 2017 725 Görüntüleme

Kim Milyoner Olmak İster’de Koltuğu Murat Yıldırım Devraldı

Ekranların en uzun soluklu yarışma programlarından Kim Milyoner Olmak İster'i Kenan Işık'tan sonra sunan Selçuk Yöntem geçtiğimiz günlerde programdan ayrılarak koltuğunu ünlü oyuncu Murat Yıldırım'a devretti.

Ekranların en uzun soluklu yarışma programlarından Kim Milyoner Olmak İster‘i Kenan Işık’tan sonra sunan Selçuk Yöntem geçtiğimiz günlerde programdan ayrılarak koltuğunu ünlü oyuncu Murat Yıldırım’a devretti.

İlk olarak 1998 yılında yayınlanan ve 343. bölüm ünlü tiyatro sanatçısı Kenan Işık tarafından sunulan Kim Milyoner Olmak İster sunuculuğunu Mart 2014’de Kenan Işık’ın beyin kanaması geçirmesinin ardından Selçuk Yöntem devralmış ve 3 senedir sunuculuğunu yapmaktaydı. Haftada 3 gün yayınlanan yarışma programında sunuculuk geçtiğimiz gün tekrar el değiştirdi. Hafta 3 gün yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster’i geçtiğimiz gün yayınlanan bölüm itibariyle Murat Yıldırım devraldı. Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hintli sevgilisini istemesiyle gündeme gelen Yıldırım’ın sunuculuğunu yaptığı program ekranlarda yayınlanır yayınlanmaz Twitter’da TT listesine girmeyi başardı.

Murat Yıldırım‘ın performansının kötü olduğuna dair binlerce mesaj paylaşılırken, bazı kullanıcılar koltuğun Selçuk Yöntem’den sonra Haluk Bilginer’e devredilmesi konusunda hemfikir oldu.

Haftada 3 bölüm olarak yayınlanacak Kim Milyoner Olmak İster’de Murat Yıldırım aylık 150 Bin TL alacak. Oynadığı son dizide ise bölüm başı 45 bin TL alan Yıldırım’ın yeni bölümdeki performansı da merakla bekleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com