celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 12 Ağustos 2017 546 Görüntüleme

Göztepe Fenerbahçe Maçı Bu Akşam beIN SPORTS 1 Ekranlarında

Süper Lig’in açılış haftasında Fenerbahçe deplasmanda ligin yeni ekiplerinde Göztepe’ye konuk olacak. Aziz Kocaoğlu Stadyumu Stadı’nda oynanacak karşılaşma beIN SPORTS 1’den naklen yayınlanacak.

70 günlük hasret bitiyor, Fenerbahçe sezonu İzmir’de açıyor. Aykut Kocaman yönetiminde 3 yıllık şampiyonluk hasretine son verip 4. yıldızı takmak isteyen Fenerbahçe, 14 yıl sonra Süper Lig’e dönen Göztepe’ye konuk oluyor. Göztepe-Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak detaylar haberimizde…

Göztepe-Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta?

Göztepe ile Fenerbahçe arasında Bornova Stadı’nda oynanacak karşılaşma, bu akşam saat 21.45’te başlayacak. Müsabakayı, hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1‘den canlı olarak ekranlara gelmiştir.

Muhtemel 11’ler

Göztepe:
Beto
Sabri
Kadu
Peybernes
Tanju
Castro
Rotman
Gouffran
Scarione
Halil
Ghilas

Fenerbahçe:
Volkan
İsla
Neustadter
Skrtel
Hasan Ali
Josef
Mehmet Topal
Dirar
Alper
Valbuena
Van Persie

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com