celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 7 Şubat 2017 793 Görüntüleme

Kurtlar Vadisi Darbe FETÖ’den Aklandı

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden Kurtlar Vadisi'nin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz ve senaristle ilgili başlatılan soruşturmada Savcılık tarafından takipsizlik kararı verildi.

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden Kurtlar Vadisi’nin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz ve senaristle ilgili başlatılan soruşturmada Savcılık tarafından takipsizlik kararı verildi.

15 Temmuz FETÖ’cü darbe girişiminden aylar önce Kurtlar Vadisi Darbe domainini aldığı tespit edilen Kurtlar Vadisi ekibine 15 Temmuz süreci yaşandıktan sonra Savcılık tarafından inceleme başlatılmış ve her sezon kanalların diziyi yayınlamak için sıraya girdiği dizi bir anda yayınlayacak kanal bulamamış ve dizi rafa kaldırılmıştı. Basını da uzun süre meşgul eden bu süreçte Kurtlar Vadisi Dizisi başrol oyuncusu Necati Şaşmaz ve diğer oyuncular da uzun süredir ekranlarda görünmüyordu.

Kurtlar Vadisi Darbe domainini almalarının nedenini markalarını korumak olarak ifade eden Necati Şaşmaz ve Mehmet Canpolat, Darbe filminde 17-25 Aralık sürecini ve MİT krizini anlatacaklarını belirttiler. Yapılan incelemelerde de senaryonun 15 Temmuz süreciyle alakası olmadığı ve FETÖ’nün 15 Temmuz’dan önce farklı olaylarla darbe girişiminde bulunmalarının anlatıldığı belirtildi.

FETÖ üyesi olmakla suçlanan PANA Film ortaklarından Necati Şaşmaz ve Mehmet Canpolat’ın terör örgütü FETÖ/PDY ile bağlantılarının olmadığı tespit edildiğinden ikili hakkında kovuşturmaya yer yok kararı verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com