celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 15 Ağustos 2017 666 Görüntüleme

Keten İnşaatın Sahipleri Tutuklandı

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayetinde azmettirici oldukları şüphesiyle gözaltına alınan Keten İnşaat sahipleri Selahattin Keten ve Rıza Keten çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cemil Candaş Şişli Belediyesi’nde İmardan sorumlu Belediye Başkan yardımcısı iken belediye binasında silahlı saldırıya uğramış ve hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili şimdiye kadar 10 kişi gözaltına alınmış, 6’sı ise tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Yapılan sorgularda cinayeti işleyen Hacı Avcı, cinayetin azmettiricileri olarak Keten İnşaat‘ın sahibi Selahattin Keten ve Rıza Keten’i göstermişti.

Bu ifadelerin ardından geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan Keten İnşaat’ın sahibi 2 kardeş bugün çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Tutuklanan kardeşler iddiaları reddetmişti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com