celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 27 Ağustos 2017 551 Görüntüleme

Gençlerbirliği Fenerbahçe’yi Ankara’da Konuk Edecek

Başkent Ankara’nın güçlü ekiplerinden Gençlerbirliği bugün evinde lige istediği gibi bir başlangıç yapamayan Fenerbahçe’yi konuk edecek. Saat 21:45’de başlayacak maç beinSports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Ligde oynadıkları iki maçtan da galip ayrılamayan iki ekibin karşılaşmasında her iki taraf da 3 puan için sahaya çıkıyor. Ümit Özat yönetiminde lige iddialı başlayan Gençlerbirliği, eski teknik direktörü Aykut Kocaman’la güzel bir başlangıç yapmak isteyen Fenerbahçe karşısında en azından 1 puan almak istiyor. UEFA Kupası’na erken havlu atan Fenerbahçe ise bu maçla beraber yükseliş yapmak istiyor.

Süper Lig’in ilk iki haftasında Göztepe ve Trabzonspor’la 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, Gençlerbirliği’ni yenerek milli takım arasına galibiyetle girmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe’nin muhtemel 11’i:
Volkan, Isla, Neustadter, Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Josef, Dirar, Giuliano, Valbuena, Soldado

Taraflar arasında Ankara’da yapılan lig müsabakalarında Fenerbahçe 14, Gençlerbirliği 12 galibiyet aldı, 18 karşılaşma da berabere bitti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com