celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 6 Eylül 2017 1042 Görüntüleme

Osmanlıspor’dan Ankaragücü’ne Genç Kaleci Jesti

Süper Lig’de sağlam adımlarla ilerlemek isteyen Osmanlıspor önümüzdeki hafta oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarını yaptığı tek antremanla sürdürdü.

Usta teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde Süper Lig’de fırtınalar estirmeye hazırlanan güçlü Ankara ekibi Osmanlıspor dün yaptığı tek idmanla Göztepe maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antremanda teknik direktör Bülent Uygun’un golcülerle özel olarak ilgilendiği dikkatlerden kaçmazken Osmanlıspor’un maça forvet ağırlıklı çıkması bekleniyor.

Bir yandan Süper Lig’de hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da kadrosunu önümüzdeki seneler için güçlendirmeye devam eden Başkent ekibi kadrosuna Uruguay’lı genç kaleci Santiago Mele’yi kattı. 5 yıllık sözleşme imzalanan genç kaleci Ankara’yı bu sezon 1. Lig’de temsil edecek Ankaragücü’ne 1 yıllığına kiralandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek geçtiğimiz günlerde Ankara’nın köklü takımlarından Ankaragücü’ne destek olma kararı aldığını açıklamış bu doğrultuda Osmanlıspor da Ankaragücü’ne desteklerini esirgemeyeceğini ilan etmişti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com