celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Teknoloji 12 Eylül 2017 1398 Görüntüleme

Xiaomi Mi Mix2 Tanıtımı Ve Özellikleri Göz Kamaştırdı

Asya ülkelerinde en çok satılan telefonlar listesinde her zaman ilk sırada yer alan Xiaomi marka telefonlardan yeni amiral gemi Mi Mix 2’nin yakın zamanda kullanıcıların hizmetine sunulacak olması dikkatleri üzerine çekecek gibi duruyor.

Özellikle son yıllarda kıyasıya rekabetin yaşandığı piyasalarda üst düzey özelliklerin yanı sıra kullanıcılarına görsel olarak da harika telefonları bir arada sunan firmanın Mi Mix2 telefonuna detaylı bir göz atalım.

Telefonun en dikkat çeken özelliğinin çerçevesiz özelliği ile tanıtılacak olması kullanıcıların bu alanda telefona olan ilgisinin artmasına neden olacak gibi duruyor. Günümüzde karşımıza çıkan amiral gemi telefonların genellikle en çok şikayet edilen konularından olan ekran gövde oranının tamamen ortadan kaldırarak kullanıcılarına 95% oranında kullanım alanı sunarak bu alanda liderliği elinde tutması beklenen telefonun İphone 8’den 1 gün önce tanıtılacak olması da lansmanda adından söz ettireceğinin göstergesi olacak gibi duruyor.

6 GB RAM kullanılması beklenen bu telefonda özellikle 128 GB dahili depolama alanın ile de gelmesi kullanıcıların merak ettiği diğer konuların başında geliyor. Uzun zamandır bu alanda merak edilen telefon olma özelliği bünyesinde barındıran Mi Mix2 telefonun ülkemizde ne zaman satışa çıkacağı ve ne kadar fiyattan satılacağı ise kullanıcıların merak ettiği bir diğer konu olarak dikkat çekecek.

11 Eylül 2017 tarihinde çıkması beklenen bu telefonun iPhone 8 ile Asya piyasalarında kıyasıya bir rekabet ortamında bulunması da bekleniyor.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com