celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 15 Ekim 2017 1056 Görüntüleme

Fatih Dizisi Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

İstanbul’u fetheden Osmanlı Padişahı Fatih Sultan Mehmet’in hayatının anlatıldığı ve başrolünde Kenan İmirzalıoğlu’nun oynadığı Fatih dizisi oyuncu kadrosu belli oldu.

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolde yer aldığı yeni sezonun iddialı dizisi 2018 yılında bomba oyuncu kadrosuyla dizi severlerin karşısına çıkacak. Yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği dizinin senaryosunda ise Alican Yaraş ve Özge Efendioğlu’nun imzası var.

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi
ismi ile ekranlara gelecek olan dizi Ocak ayında yayınlanmaya başlayacak. Çekimlerine geçen ay başlanan “Mehmed Bir Cihan Fatihi”, güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Kenan İmirzalıoğlu’nun yanı sıra Metin Akpınar, Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Gürkan Uygun, Funda Eryiğit, Burak Tamdoğan, Ertan Saban, Duygu Boztepe, Sevinç Meşe ve Toprak Sağlam’ın rol aldığı dizinin ocak ayında yayına başlaması planlanıyor.

Mehmed Bir Cihan Fatihi”nde başrol, Kenan İmirzalıoğlu’na emanet. Yapımcılığını O3 Medya’nın, yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği dizinin senaryosunda ise Alican Yaraş ve Özge Efendioğlu’nun imzası var.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Ufuk Yıldırım 4. kez evlendi

Ufuk Yıldırım 4. kez evlendi

Tema Tasarım | Osgaka.com