celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 21 Ekim 2017 977 Görüntüleme

Osmanlıspor Karabükspor Galibiyetiyle Kötü Gidişata Dur Dedi!

Süper Lig’de üst üste aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını üzen Osmanlıspor, evinde Karabükspor’u 3-0 yenerek galibiyet hasretini sonlandırdı.

Spor Toto Süper Lig‘in 9. haftasında evinde Karabükspor’u ağırlayan Osmanlıspor, Serdar Gürler (2) ve Tiago Pinto’nun golleriyle 3-0 yenmeyi başardı. Osmanlıspor kalecisi Karcemarskas’un son dakikada bir de penaltı kurtardığı mücadelenin ardından Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Süper Lig’de Kardemir Karabükspor karşısında 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Osmanlıspor ligdeki ikinci galibiyetini alırken puanını 7’ye çıkartı ve 17. sıraya yükseldi. 8 puanda kalan Karabükspor ise 15. sırada yer alıyor.

Stat: Osmanlı

Hakemler: Halis Özkahya, Ekrem Kan, Hakan Yemişken

Osmanlıspor: Karcemarskas, Vrsajevic, Numan Çürüksu, Maxsö, Pinto, Carlos, Musa Çağıran, Josue (Dk. 63 Özer Hurmacı), Serdar Gürler (Dk. 86 Prochazka), Umar, Doukara (Dk. 80 Tugay Kacar)

Kardemir Karabükspor: Rybka, Kerim Zengin (Dk. 71 Traore), Gaman, Dany, Ibanez (Dk. 77 İshak Doğan), Poko, Skulason, Torje, Tanase, Grozav (Dk. 71 İlhan Depe), Seleznov

Goller: Dk. 62 Pinto, Dk. 74 ve Dk. 85 Serdar Gürler (Osmanlıspor)

Sarı kartlar: Dk. 27 Maxsö, Dk. 86 Serdar Gürler (Osmanlıspor), Dk. 90+3 Poko (Kardemir Karabükspor)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com