celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 11 Şubat 2017 547 Görüntüleme

FETÖ Soruşturmasını 1 Dolar Sulandırıyor

15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişiminden sonra örgüt üyelerinde bulunan 1 dolarların örgüt içerisindeki hiyerarşiye uygun olarak dağıtıldığı ve rütbeyi belli eden serilerden oluştuğu öğrenilmiş ve araştırmalar bu alanda yoğunlaşmıştı.

15 Temmuz FETÖ’cü darbe girişiminden sonra örgüt üyelerinde bulunan 1 dolarların örgüt içerisindeki hiyerarşiye uygun olarak dağıtıldığı ve rütbeyi belli eden serilerden oluştuğu öğrenilmiş ve araştırmalar bu alanda yoğunlaşmıştı.

Evinde, ofisinde cüzdanında 1 dolar bulunan çok sayıda asker, polis ve gazeteci gözaltına alınarak FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 1 Dolarlardaki F serisinin örgütün üst düzey yetkililerine verildiği tespit edilmiş ve F serisi üyelerinin yakalanması için ayrı bir gayret ve özen gösterilmeye başlanılmıştı. Bu doğrultuda FETÖ soruşturmasında inceleme yapılan bir işyerinde muhasebeci olarak çalışan E.D. de çekmecesinden 1 dolar çıktığı için tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. E.D. nin avukatı çekmecede bulunan ve tutuklanmaya neden olan 1 doların E.D. nin sünnetinde atılan 1 dolarlardan biri olduğunu ve müvekkilinin FETÖ ile bir alakası olmadığını belirterek mahkemeye sünnet kasetini delil olarak sundu. Yapılan incelemekerde de sünnet düğününde atılan 1 dolarla E.D. nin çekmecesinden çıkan 1 doların aynı olduğu tespit edildi ve E.D. 3,5 ay sonra tahliye edildi.

15 Temmuz tarihinden bu yana sulandırılmaya ve hedef saptırmaya çalışılan soruşturmanın da geldiği durumu gözler önüne serdi.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com