celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Siyaset 12 Şubat 2017 622 Görüntüleme

Meral Akşener Toplantısında Otel Krizi

Milliyetçi Hareket Partisi'nden muhalif hareketin öncülerinden olan ve partiden ihraç edilen Meral Akşener'in Çanakkale'deki toplantısında otel yönetimi salon kullanımını son dakika iptal etti, ortalık karıştı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden muhalif hareketin öncülerinden olan ve partiden ihraç edilen Meral Akşener‘in Çanakkale’deki toplantısında otel yönetimi salon kullanımını son dakika iptal etti, ortalık karıştı.

Daha önceden planlanan ve toplantı yapılacak Kolin Hotel‘de salon kiralanarak Akşener’e destek verenlere çağrı yapılan günde otelin son dakikada yaptığı hareket tepkilere neden oldu. Dün saat 14:00’de başlayacak olan toplantıya kısa süre kala otel yönetimi salonun kullanımını iptal ettiğini duyurdu. 1000 civarında kişinin geldiği toplantıda otel yönetiminin kararını öğrenen partililer oteli protesto ederek ülkücü hareket engellenemez sloganları attı. Salon kullanımı iptal edilmesine rağmen oteli terk etmeyen Akşener konuşma yapacağı salona geçerek partililere seslenmeye başladı. O esnada da otel yönetimi salonun elektriklerini keserek engellemeye çalışsa da salondakiler telefon ışıklarını açarak salonu aydınlattı. Eline megafon alarak konuşmasını sürdüren Akşener referandumdan %70 hayır çıkacağını iddia etti.

MHP yönetimini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren Meral Akşener, 15 yıldır ülkeyi yöneten bir partinin ne isteyipte yapamadığını, bu başkanlık sistemi getirmedeki asıl amacın ne olduğunun açıklanması gerektiğini dile getirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com