celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 15 Şubat 2017 518 Görüntüleme

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Katar Ziyaretinde Dikkat Çeken Detay

Türkiye'nin referandum tartışmalarıyla alevlendiği son günlerde Arap ülkelerini ziyarete giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son durağı Katar oldu; fakat uygulanan protokol kafaları karıştırdı.

Türkiye’nin referandum tartışmalarıyla alevlendiği son günlerde Arap ülkelerini ziyarete giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın son durağı Katar oldu; fakat uygulanan protokol kafaları karıştırdı.

Arap ülkelerini ziyaret turuna çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Katar’a inişinde Katar Enerji ve Sanayi Bakanı Muhammed Al Sada tarafından karşılanması emir ile sıkıntılar mı var sorusunu gündeme getirdi. Zira 2 ay önce Türkiye’ye ziyarete gelen Katar Emiri Şeyh Temin Hamad El-Tani‘yi Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat Havalimanına giderek sıcak bir şekilde karşılamıştı.

Yılda bir kaç kez hem Katar Emiri hem de Suudi Arabistan Kralı’ya yüz yüze görüşmeler yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Katar ziyaretinde protokolün uygulanmaması ve Katar Enerji Bakanı tarafından karşılanması liderler arasında sıkıntı mı sorusunu akıllara getirdi. Suudi Arabistan ziyaretinde krallar tarafından karşılanan Erdoğan’ın yaşanan bu durum ile ilgili açıklama yapıp yapmayacağı merakla beklenirken Katar Emiri Şeyh Temim Hamad El-Tani ile görüşüp görüşmeyeceği de netlik kazanmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Arap turunu tamamladıktan sonra Türkiye’ye dönerek referandum çalışmalarını başlatması ve mitinglerde boy göstermesi bekleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com