celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 19 Şubat 2017 536 Görüntüleme

Galatasaray Rize’de 2 Puan Bıraktı

Akhisar Belediyespor’dan transfer ettiği yeni teknik direktörü İgor Tudor ile ilk maçına Rizespor karşısında çıkan Galatasaray deplasmanda 2 puan bırakarak döndü.

Süper Lig’in 21. hafta mücadelesinde şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray yeni hocası İgor Tudor ile ilk maçına çıktı. Rizespor deplasmanına giden Galatasaray, geçtiğimiz hafta Kayserispor mağlubiyetinin ardından 3 puan hedefiyle çıktığı maçta 1-1 berabere kalarak 2 puanı Rize’de bıraktı ve şampiyonluk yolunda ağır yara aldı. 23.dakikada Lukas Podolski’nin golüyle 1-0 öne geçen sarı kırmızılılar 76. dakikada Özgür Çek’in harika frikik golüne engel olamadı ve maçtan 1 puan ile ayrıldı.

Galatasaray ile ilk maçına çıkan İgor Tudor taraftarların yoğun sevgi gösterileriyle karşılaşırken, taraftarlara alkışla karşılık verdi. Tudor’un 18 kişilik maç kadrosuna Armindo Bruma ve Hakan Balta’yı almaması da dikkatlerden kaçmadı.

Bu beraberliğin ardından düşme hattında bulunan Çaykur Rizespor 20 puana yükselerek 16. sırada yer alırken Galatasaray ise Fenerbahçe’nin hemen önünde 40 puan ile 3. sıradaki yerini aldı. Galatasaray şampiyonluk için Beşiktaş ve Başakşehir’in puan kaybetmesini bekleyecek.

Galatasaray’ın kaybettiği 2 puanın ardından maç sonunda kaptan Sabri Sarıoğlu’na sosyal medyadan da yoğun tepki gösterildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com