celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 21 Şubat 2017 563 Görüntüleme

FETÖ’den İmamın Ordusu İtirafı

Fethullah Gülen illegal hayatını ve devlet içindeki yapılanmasını anlatan; fakat FETÖ'nün etkin olduğu dönemde daha basıma bile girmeden FETÖ Savcısı Zekeriya Öz tarafından toplatılan Ahmet Şık'ın İmamın Ordusu adlı kitabıyla ilgili FETÖ avukatından itiraf geldi.

Fethullah Gülen illegal hayatını ve devlet içindeki yapılanmasını anlatan; fakat FETÖ’nün etkin olduğu dönemde daha basıma bile girmeden FETÖ Savcısı Zekeriya Öz tarafından toplatılan Ahmet Şık’ın İmamın Ordusu adlı kitabıyla ilgili FETÖ avukatından itiraf geldi.

21 yıldır Fethullah Gülen’in avukatlığını yapan Orhan Erdemli, Ahmet Şık’ın İmamın Ordusu adlı kitap hazırlığı içinde olduğundan FETÖ’nün 2 numarası ve Fethullah Gülen’in sağ kolu olan Mustafa Özcan’dan haber aldığını ve kitabın toplatılması için Özcan’ın kendisine fikir danıştığını, yasal olarak bunun mümkün olmadığını dile getirdiğini belirtti. Fakat 2 gün sonra dönemin özel yetkili savcısı ve FETÖ firarisi Zekeriya Öz’ün emriyle kitabın basılmadan dijital ortamda el konulduğunu ve Ahmet Şık’ın gözaltına alındığını belirtti. FETÖ kumpasıyla cezaevine konulan Ahmet Şık daha sonra tahliye edilmişti. Geçtiğimiz günlerde de Ahmet Şık’ın FETÖ üyesi olmakla suçlanarak tutuklanması kamuoyunda büyük tepki çekmiş, davanın sulandırılmaya başlandığı belirtilmişti. Yine FETÖ üyesi olduğu iddialarıyla üniversitelerden atılan akademisyler FETÖ karşıtı söylemleriyle biliniyordu. Son günlerde yapılan gözaltılar, görevden ihraçlar FETÖ davasının sulandırılarak sonuca ulaşılmasını engellemek olarak yorumlandı. Bu durum hala devlet içinde kripto FETÖ üyelerinin olabileceğini akıllara getirdi.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com