celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 24 Şubat 2017 652 Görüntüleme

Caner Erkin Çınar’ın Velayetini Almak İçin Dava Açtı

Geçtiğimiz sene dostane bir şekilde evliliklerini sonlandıran Caner Erkin ve Asena Atalay'ın arası Erkin'in Şükran Ovalı ile evlenmesinin ardından açıldı.

Geçtiğimiz sene dostane bir şekilde evliliklerini sonlandıran Caner Erkin ve Asena Atalay’ın arası Erkin’in Şükran Ovalı ile evlenmesinin ardından açıldı.

Çocuklarının velayetini Asena Atalay’dan almak için harekete geçen Caner Erkin mahkemeye başvurdu. İlginç ve çarpıcı iddiaların da bulunduğu dilekçede Erkin, Asena Atalay‘ı oğullarını bir para aracı olarak gördüğünü iddia etti. Evlilikleri süresince kendisini aldattığı iddialarına aldırış etmeden evliliğini sürdüren Erkin, boşandıktan sonra Atalay için evliliklerinde başka erkeklerle ilişkisi olduğunu ve çocukları için bunlara katlandığı iddiasında bulundu.

Geçtiğimiz ay 500 bin liralık bir para talep eden Atalay’a Erkin zehir zemberek açıklamalarda bulunmuş, eski eşinin yalan söylediğini iddia etmişti. İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuran Caner Erkin, dilekçesinde Asena Atalay hakkında ilginç iddialarda bulundu. Eski eşinin ev partilerine gittiğini, striptiz kulüplerinde direk dansı ile vakit harcayarak çocuklarına zaman ayırmadığını iddia etti.

Çocuklarının annesinin yanında bazen kaldığını ve genellikle bakıcısının evinde kaldığını iddia eden Erkin, Atalay’ın sorumsuzluk içinde bulunduğunu iddia etti ve çocuğunun velayetinin kendisine verilmesini talep etti. Mahkemenin bu talebi nasıl cevaplayacağı merakla beklenirken, Atalay cephesinden henüz bir açıklama gelmedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com