celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 26 Şubat 2017 568 Görüntüleme

Fenerbahçe’nin Yeni Kalecisi Belli Oldu

Bu yıl kötü bir sezon geçiren Fenerbahçe'de sözleşmesi uzatılması düşünülmeyen Volkan Demirel'in yerine gelecek alternatif isim belirlendi.

Bu yıl kötü bir sezon geçiren Fenerbahçe’de sözleşmesi uzatılması düşünülmeyen Volkan Demirel’in yerine gelecek alternatif isim belirlendi.

Yıl sonunda sözleşmesi sona erecek olan kaleci Volkan Demirel’in yerine gelecek ismi Fenerbahçe yönetimi belirledi. Bursaspor’da forma giyen ve yaşadığı sorunlar nedeniyle yıl sonu ayrılmayı düşünen milli kaleci Harun Tekin, Fenerbahçe’de listenin başında yer alıyor. Önümüzdeki sezon Fenerbahçe formasını giydirmek için harekete geçen Fenerbahçe yönetimi için Tekin’in Bursaspor’dan ayrılmak istemesi de önemli etken oldu. 27 yaşındaki milli kaleci için Bursaspor’lu yöneticilerle iletişime geçen Fenerbahçe, transferi takas ve para yöntemiyle tamamlamayı planlıyor.

Fenerbahçe’de pek fazla forma şansı bulamayan yedek kaleci Fabiano’nun da takımdan gönderileceği belirtilirken, Harun’u Fenerabahçe renklerine uzun yıllar katmayı hedefliyor. Yedek kaleciliğe ise alt yapıdan yetişen Ertuğrul Taşkıran’ın geleceği belirtildi.

Yıllardır Fenerbahçe forması giyen Volkan Demirel’in Fenerbahçe’den gidip gitmeyeceği sezon sonunda belli olacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com