celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 2 Mart 2017 515 Görüntüleme

Fenerbahçe Kayserispor’u Deplasmanda Avladı

Süper ligde ve UEFA Avrupa Kupası'nda 6 maçtır galip gelemeyen Fenerbahçe Türkiye Kupası mücadelesinde karşılaştığı Kayserispor'u 3-0 galip etmeyi başardı.

Süper ligde ve UEFA Avrupa Kupası’nda 6 maçtır galip gelemeyen Fenerbahçe Türkiye Kupası mücadelesinde karşılaştığı Kayserispor’u 3-0 galip etmeyi başardı.

UEFA Kupası’nda havlu atan, Süper Lig’de de şampiyonluk mücadelesinde gerilerde kalan Fenerbahçe’nin tutunacak tek dalı Ziraat Türkiye Kupası kalmıştı. Bugün Kayserispor’la Kadir Has Stadı’nda karşılaşan Fenerbahçe karşılaşmanın ilk yarısında zorlansa da ikinci yarıda oyunu kontrol altına alarak üstünlüğü sağladı. 45. ve 71. dakikada Fernandao’nun kaydettiği gollerle 2-0 öne geçen Fenerbahçe 76. dakikada Erkan Kaş’ın kendi kalesine attığı golle maçı 3-0 önde tamamladı.

Kayserispor’lu futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maçın rövanşı önümüzdeki ay İstanbul’da oynanacak.

Fenerbahçe de bu galibiyetle beraber taraftarının biraz da olsa yüzünü güldürmeyi başardı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com