celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Siyaset 4 Mart 2017 572 Görüntüleme

Sinan Oğan Bahçeşehir Üniversitesi’nde Saldırıya Uğradı

Milliyetçi Hareket Partisi’nde muhalif hareketin liderlerinden Sinan Oğan, Bahçeşehir Üniversitesi’nde katıldığı bir panelde konuşma yaparken saldırıya uğradı.

Bahçeşehir Üniversitesi’nde katıldığı bir panelde konuşma yapan Sinan Oğan, muhalif hareketin içerisinde yer alması nedeniyle MHP lideri Devlet Bahçeli’nin talimatıyla partiden ihraç edilmek istenmiş ve süreç hala tamamlanmamıştı. Referandum sürecinde diğer muhalif isimlerle beraber hayır kampanyası yürüten Sinan Oğan, katıldığı panel ve konferanslarda Türk milliyetçilerinin neden hayır dediğini gerekçeleriyle beraber anlatmaya çalışıyor. Devlet Bahçeli’nin istenmeyen adam ilan ettiği Oğan, muhalefet partilerinin Meclis dışına itileceğini ve bu sistemin önerisinin de MHP tarafından getirildiği belirtti.

Konuşmasını kürsüde sürdürdüğü sırada Hareketin Lideri Devlet Bahçeli sloganıyla sahneye atılan bir kişi kürsüyü devirerek, Oğan’a saldırı girişiminde bulundu. Güvenlik görevlileri tarafından hemen etkisiz hale getirilen saldırgan salon dışına götürülürken, Sinan Oğan da konuşmasına devam etti. Kişisel Periscope hesabından konuşmasını canlı yayınlayan Oğan, saldırganı buraya gönderen kişilerin MHP’ye zarar verdiğini ifade etti.

Yaşananların ardından bir diğer muhalif isim Meral Akşener de Twitter hesabından Oğan’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com