celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 5 Mart 2017 761 Görüntüleme

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu Avrupa Turuna Çıkıyor

Ekranların reyting rekorları kıran dizisi Poyraz Karayel'de tanışarak büyük aşkları başlayan İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu dizinin final yapmasının ardından yurt dışı turuna çıktı.

Ekranların reyting rekorları kıran dizisi Poyraz Karayel’de tanışarak büyük aşkları başlayan İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu dizinin final yapmasının ardından yurt dışı turuna çıktı.

Geçtiğimiz hafta final yaparak ekrana veda eden Poyraz Karayel‘in başrol oyuncuları İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu çiftinin dizinin final yapmasının ardından son derece üzgün oldukları konuşuluyordu. İkili bu hüznü dağıtmak ve yorgunluklarını atmak için beraber Avrupa turuna çıkıyorlar. İspanya ve Portekiz’i kapsayan Avrupa turuna çıkan çift evlilik konusunda net konuşmaktan kaçındı.

32 yaşındaki İlker Kaleli ilk başrolünü 2012 yılında Kayıp Şehir dizisiyle aldı. Geçtiğimiz sene Altın Kelebek’de en iyi erkek oyuncu ödülünü alan Kaleli, oyunculuk eğitimini istanbul izmir evden eve nakliyat London Academy of Music and Dramatic Art okulunda aldı.

36 yaşındaki Burçin Terzioğlu Fırtına dizisinde başrol oynayarak bir anda dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Fırtına dizisindeki rol arkadaşı Murat Yıldırım’la evlenen Terzioğlu, 6 yıl evli kaldığı Murat Yıldırım’la 2014 yılında evliliklerini sonlandırmışlardı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Tema Tasarım | Osgaka.com