celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 26 Ocak 2017 635 Görüntüleme

Osmanlıspor’a Brezilya’dan Takviye Geldi

Bu sezon hem UEFA Kupası'nda hem de ligde başarılı bir grafik izleyen Osmanlıspor orta sahasına Brezilyalı Luiz Carlos'u transfer ederek takımı güçlendirme çalışmasına devam ediyor.

Bu sezon hem UEFA Kupası’nda hem de ligde başarılı bir grafik izleyen Osmanlıspor orta sahasına Brezilyalı Luiz Carlos’u transfer ederek takımı güçlendirme çalışmasına devam ediyor.

Ligin ilk yarısını 26 puanla 8. sırada tamamlayan Osmanlıspor hem Süper Lig, hem UEFA Avrupa Ligi hem de Ziraat Türkiye Kupası’ndaki mücadelesini daha başarılı bir şekilde sürdürebilmek için takımı güçlendirme çalışmasına devam ediyor. 31 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Luiz Carlos’u Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından El Ehli’den 2,5 yıllığına takıma katan Osmanlıspor teknik heyetin raporu doğrultusunda takıma takviyelerin olabileceğini belirtti.

Osmanlıspor geçtiğimiz günlerde de forvet hattına Thievy Bifouma’yı transfer etmişti.

Mustafa Reşit Akçay yönetiminde başarılı bir grafik izleyen Osmanlıspor Pazar günü Başkent derbisinde Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.

Osmanlıspor bu sene de UEFA Kupası’na katılabilmek için ilk 4’e girmeyi hedefleyen Osmanlıspor’da futbolcuların ve teknik heyetin de moralinin son derece yüksek olduğu gözlemlendi.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com